II MESA DE COLLECTIUS

II MESA DE COL·LECTIUS: NO A L’AMPLIACIÓ DEL PORT DE VALÈNCIA, mitjançant una reunió online via ZOOM que celebrarem el pròxim divendres 26 de Febrer a les 18:00 h.

En primer lloc i donades les circumstàncies que ens envolten desitjar-vos que la salut i els ànims us acompanyen.

Molt ha plogut des de la reunió que vam tindre el plaer de mantindre el passat 27 de Febrer de 2020 a Ca Revolta, per a presentar la “Campanya contra l’Ampliació Nord del Port de València”. No creiem que siga necessari recordar-vos com la pandèmia va tallar d’arrel les múltiples iniciatives previstes. Malgrat tot, hem realitzat un munt d’iniciatives, i de moment hem aconseguit:

Que l’Autoritat Portuària es veja obligada a desistir del nou Projecte del 2018, després que la Comissió Ciutat-Port presentàrem a la premsa un demolidor i irrefutable Informe elaborat i subscrit pel prestigiós enginyer PASCUAL PERY, i que posava en qüestió fins i tot el nivell professional del Projecte, el qual presenta greus deficiències.

Posar en qüestió la validesa de la DIA (Declaració d’Impacte Ambiental) que emparava el projecte inicial del 2004. En aquests moments el Projecte Modificat actual s’ha hagut de sotmetre a l’informe de Ports de l’Estat, informe que s’haurà d’emetre’s , sembla, a finals del proper mes de març.

Donar a conéixer el problema a un sector de la ciutadania cada vegada més ampli.

Aconseguir vèncer l’opacitat amb la qual l’Autoritat Portuària portava i tracta de portar l’assumpte.

 

No obstant això, ara estem en un moment crucial de la campanya, i creiem que és el moment de donar-li un fort impuls. És per a això necessitem comptar amb totes i cadascun de vosaltres.

Per això us convoquem a tots els col·lectius a una reunió telemàtica: WEBINAR-Zoom multitudinari a celebrar el proper divendres 26 de febrer a les 18:00 h.

 

 

Confiant en contar amb la vostra complicitat.

Fins al divendres. Us esperem.

Comissió Ciutat- Port

 

Canal Telegram:https://t.me/joinchat/AAAAAEblFEtfK4-XjB71BQ

Facebook: No a l’ampliació del port de València

Email: comissiovalenciaport@gmail.com

Adherir-se al manifest: https://www.ecologistesenacciovalencia.org/no-a-l-ampliació-del-port

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Valencià Valencià Español Español